sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Diete de slabit rapide

Pentru a putea fi in pas cu moda trebuie sa indeplinesti cateva conditii fondamentale. In primul rand ai nevoie de o coafura pe masura, o creatie realizata de cei mai buni designeri dar si de o silueta de invidiat.

Aceasta este una din cele mai mari probleme intampinate de catre fetele din Romania si nu numai. Kilogramele in plus se elimina din ce in ce mai greu de aceea consider ca ai nevoie de cateva diete de slabit pentru a scapa cu usurinta de kilogramele in plus.

Prima mea sugestie ar fi dieta Dukan, aceasta a fost realizata in urma cu cativa ani iar de atunci se bucura de un real succes in intreaga europa si nu numai. Aceasta dieta "foarte periculoasa" dupa parerea unora, este in schimb miraculoasa pentru altii. Consumand proteine dar si vitemine cat mai des se poate scapa de kilogramele nedorite in mai putin de 1 luna.

Daca totusi consideri ca aceasta este destul de riscanta, atunci te sfatuiesc sa incepi o acctivitate fizica cat mai intensa iar impreuna cu aceasta iti recomand dieta daneza. Aceasta se bazeaza pe un regim alimentar foarte dur, iar nu oricine poate duce la bun sfarsit aceasta dieta.

In mai putin de 13 zile poti scapa cu usurinta de kilogramele in plus cu una din aceste doua dieta. Aceste diete nu sunt singurele ce pte pot ajuta sa scapi de aceasta problema, este stric o recomandare personala iar tu esti libera sa alegi daca doresti sa sau nu un asemenea regim alimentar.

miercuri, 2 noiembrie 2011

Ceasul de mana ca si accesoriu la o tinuta masculina

Cum accesorizam o tinuta masculina: Ceasul

O tinuta poate fi accesorizata in multe feluri. Pentru doamne poti sa adaugi o esarfa, o poseta chic sau bijuterii speciale, o coafura indrazneata sau chiar si o pereche de pantofi mai speciali conteaza si dau alt aer tinutei de zi, de seara, de cocktail. Dar in cazul barbatilor despre ce e vorba?

La barbati, cand vorbim de accesorizat o tinuta vorbim de 3 lucruri simple: butoni, batista si ceas.Asta in cazul unei tinute elegante. Dar in cazul unei tinute de zi cu zi? Ramane doar ceasul.

Si pentru ca in functie de tinuta de zi cu zi barbatii au nevoie de mai mult de un ceas, iata o mica lista:

Ceasul Sport: gama de ceasuri casio barbatesti are cateva modele deosebite si rezistente. De cele mai multe ori cu bratara din silicon, rezistenta la umezeala si la lovituri, ceasurile sport emana masculinitate, aventura si mai ales rezistenta.

Ceasul Elegant: cu bratara metalica aurie sau argintie ori din piele dar neaparat subtire pentru ca o camasa sa stea lejera peste el.

Ceasul Casual: este cel mai permisiv dintre ele, pentru ca nu trebuie sa respecte criterii stricte. Trebuie doar sa se potriveasca tinutelor de zi cu zi. In functie de activitatile de peste zi,acesta pate fi cu bratara metalica, din piele sau din silicon, dar neaparat cadranul trebuie sa fie mare, rotund, masculin.

Daca in ceea ce priveste ceasurile elegante e suficient unul sau doua, ceasurile casual si cele sport trebuie alternate si asortate corespunzator. Ceasuri accesibile ca pret se gasesc peste tot; ceea ce conteaza este calitatea. Printre cele mai recomandate sunt cele de marca; o varianta pentru a economisi bani este aceea de a proba ceasurile in magazinele traditionale si dupa comandarea acestora de acasa; de exeplu ceasuri casio ieftine se gasesc foarte usor online. Si nu doar pentru barbati; si doamnele au nevoie de accesorii. Si pana la urma un produs din colectia de ceasuri casio poate fi un cadou foarte reusit.

marți, 1 noiembrie 2011

DICTIONAR ROMAN ENGLEZ

Un dictionar roman englez este foarte folositor daca ai nevoie sa traduci anumite cuvinte fraze sau expresii in engleza si doresti o traducere rapida.
Cateva exemple de expresii traduse din limba engleza:
We have to look for the facts, not words. Tradus in trebuie sa ne uitam la fapte, nu la vorbe.
"He who laughs last,laughs best! But he who laughs first , sees the point" tradus in "Cel care rade la urma , rade mai bine! Dar cel care rade primul,intelege poanta"
All that a man achieves and all that he fails to achieve is the direct result of his own thoughts. Tradus in Toate reusitele si esecurile unui om sunt rezultatul direct al gandurilor sale.
Expresiile sunt memorate intr-o baza de date si va ajuta sa traduceti instant aceste espresii. Va recomand oricand acest dictonar roman englez  care va este mereu la indemana.
Dictionar roman englez pentru traduceri rapide si bune.