luni, 13 februarie 2012

Tigari electronice

E ora 3 dimineata. Vii, sanchi, de la invatat, de la un coleg de-acasa. Bineinteles ca ati buchisit doua pagini, si-alea cu greu, si pe urma v-ati intins la povesti. Vreo doua ore bune ai testat in premiera ce a iesit proaspat de la Call of Duty. Si ati fumat ca serpii. Ati dat gata un pachet de tigari de caciula. A fost o seara reusita. Acuma sa reusesti sa te strecori nesimtit de ai tai pana in camera ta. Nu de alta, dar maica-ta uraste cu pasiune fumatul si te-a amenintat ca te “aranjeaza ea” daca te prinde ca ai tras tabac. Si nu mai ai chef de panarama, la ora asta...

Dezastru, maica-ta e in bucatarie. Probabil iar o chinuie migrena aia nenorocita si a lovit-o iar insomnia. Te-a auzit de cand ai intrat. Sta la panda si cand treci prin dreptul usii de la bucatarie, sare din vizuina si te ia la rost. Si te adulmeca profund. Simte izul, stramba profund din nas si instantaneu ii sare mustarul.

Eee, daca aveai o tigara electronica si te agatai de ea, scapai de scandal si certuri. De la tigari electronice nu iti ramane nici o miasma suspecta in haine. Respiratia ti se pastreaza nealterata. Mainile nu iti mai duhnesc a mahoarca si nu mai trebuie sa le tii la spate, ca sa nu il/o trazneasca mirosul pe cine nu trebuie. Asta e, stai si indura cu ochii lipiti de somn, inca o ora agonizanta de morala parinteasca.

miercuri, 8 februarie 2012

Romanii, in plina criza, nu renunta la vibratoare



In plina criza economica, cel mai nou sex shop online, sexshopdelux.com anunta cresterea cotei sale de piata.
Desi recesiunea economica a rarit considerabil numarul sex shop-urilor pe piata de online. www.vibratoareX.ro aspira la pozitia de lider pe acest segment de piata.

Daca inainte piata online de sex shop apartinea romanilor mai sfiosi, acum si consumatorii ce apelau pentru astfel de produse la magazinele de desfacere s-au orientat catre www.SexShopDeLux.com.
Romanii au prins gustul acestor jucarii erotice si nu renunta nici la acest moft in vreme de criza. Cele mai bine vandute produse raman afrodisiacele dar si parfumurile cu feromoni si lubrifiantii. Clientii mai pretentiosi prefera vibratoarele cu forme ciudate, vibratorul de gheata, vibratorul ale carui vibratii sunt declansate de telefonul mobil sau cel conectat la MP3player.
In curand acestia doresc sa se lanseze si pe piata traditionala pentru a fi mai aproape de clientii lor. 
Servicii de calitate inalta este deviza celor de la www.sexshopdelux.com!