duminică, 22 ianuarie 2012

New Gadgets

Mi-am făcut o listă cu lucrurile pe care doresc să le achiziţionez în acest an, şi-am împărţit acea listă pe mai multe categorii, depizând de domeniul din care fac parte acele lucruri ce le vreau. Una din categorii am denumit-o "newgadget". E simplu de înţeles de ce.
Iar în acea categorie am pus doar două dispozitive. În primul şi în primul rând, vreau un televizor lcd. Unul mai măricel şi pe care să-l potconecta la calculator pentru a urmări filmele nou apărute la o calitate mult mai bună şi fără a mă chinui să citesc subtitrarea dacă sunt la o distaţă considerabilă. Normal, nu doar pentru filme doresc o plasmă.
Şi pentru că zi de zi ies din casă, pentru că mai tot timpul se întâmplă câte ceva interesant, pentru că evenimente speciale în familie sunt destul de dese simt nevoia să-mi achiziţionez şi un aparat foto. Poate nu unul profesiona, şi anume un DSLR, căci nu sunt la stadiul acesta, însă unul bun, pentru a fi mulţumit de fotografiile ce le face indiferent de luminozitate. Noapte, zi, ploaie sau soare puternic.
Tu, cu ce vrei să te înnoieşti anul acesta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu