miercuri, 2 noiembrie 2011

Ceasul de mana ca si accesoriu la o tinuta masculina

Cum accesorizam o tinuta masculina: Ceasul

O tinuta poate fi accesorizata in multe feluri. Pentru doamne poti sa adaugi o esarfa, o poseta chic sau bijuterii speciale, o coafura indrazneata sau chiar si o pereche de pantofi mai speciali conteaza si dau alt aer tinutei de zi, de seara, de cocktail. Dar in cazul barbatilor despre ce e vorba?

La barbati, cand vorbim de accesorizat o tinuta vorbim de 3 lucruri simple: butoni, batista si ceas.Asta in cazul unei tinute elegante. Dar in cazul unei tinute de zi cu zi? Ramane doar ceasul.

Si pentru ca in functie de tinuta de zi cu zi barbatii au nevoie de mai mult de un ceas, iata o mica lista:

Ceasul Sport: gama de ceasuri casio barbatesti are cateva modele deosebite si rezistente. De cele mai multe ori cu bratara din silicon, rezistenta la umezeala si la lovituri, ceasurile sport emana masculinitate, aventura si mai ales rezistenta.

Ceasul Elegant: cu bratara metalica aurie sau argintie ori din piele dar neaparat subtire pentru ca o camasa sa stea lejera peste el.

Ceasul Casual: este cel mai permisiv dintre ele, pentru ca nu trebuie sa respecte criterii stricte. Trebuie doar sa se potriveasca tinutelor de zi cu zi. In functie de activitatile de peste zi,acesta pate fi cu bratara metalica, din piele sau din silicon, dar neaparat cadranul trebuie sa fie mare, rotund, masculin.

Daca in ceea ce priveste ceasurile elegante e suficient unul sau doua, ceasurile casual si cele sport trebuie alternate si asortate corespunzator. Ceasuri accesibile ca pret se gasesc peste tot; ceea ce conteaza este calitatea. Printre cele mai recomandate sunt cele de marca; o varianta pentru a economisi bani este aceea de a proba ceasurile in magazinele traditionale si dupa comandarea acestora de acasa; de exeplu ceasuri casio ieftine se gasesc foarte usor online. Si nu doar pentru barbati; si doamnele au nevoie de accesorii. Si pana la urma un produs din colectia de ceasuri casio poate fi un cadou foarte reusit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu