sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Diete de slabit rapide

Pentru a putea fi in pas cu moda trebuie sa indeplinesti cateva conditii fondamentale. In primul rand ai nevoie de o coafura pe masura, o creatie realizata de cei mai buni designeri dar si de o silueta de invidiat.

Aceasta este una din cele mai mari probleme intampinate de catre fetele din Romania si nu numai. Kilogramele in plus se elimina din ce in ce mai greu de aceea consider ca ai nevoie de cateva diete de slabit pentru a scapa cu usurinta de kilogramele in plus.

Prima mea sugestie ar fi dieta Dukan, aceasta a fost realizata in urma cu cativa ani iar de atunci se bucura de un real succes in intreaga europa si nu numai. Aceasta dieta "foarte periculoasa" dupa parerea unora, este in schimb miraculoasa pentru altii. Consumand proteine dar si vitemine cat mai des se poate scapa de kilogramele nedorite in mai putin de 1 luna.

Daca totusi consideri ca aceasta este destul de riscanta, atunci te sfatuiesc sa incepi o acctivitate fizica cat mai intensa iar impreuna cu aceasta iti recomand dieta daneza. Aceasta se bazeaza pe un regim alimentar foarte dur, iar nu oricine poate duce la bun sfarsit aceasta dieta.

In mai putin de 13 zile poti scapa cu usurinta de kilogramele in plus cu una din aceste doua dieta. Aceste diete nu sunt singurele ce pte pot ajuta sa scapi de aceasta problema, este stric o recomandare personala iar tu esti libera sa alegi daca doresti sa sau nu un asemenea regim alimentar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu