miercuri, 12 octombrie 2011

De sa folosesti un forum turistic?

Desi se spune ca era forumului a cam apus, exista anumite nise in care lucrurile inca mai persista sau chiar se dezvolta. Una din aceasta este turismul. Tot timpul oamenii vor calatorii si vor merge in vacante pentru relaxare sau pentru a descoperii tinuturi noi.

Si totusi, „De sa folosesti un forum turistic?” , cand exista facebook-ul, twitter-ul sau blogul.

Raspunsul este simplu. Un forum turistic este de fapt locul unde poti primi orice informatie sau sfaturi de la mai multe persoane, care au fost sau au cunostinte despre locurile pe care vrei sa le vizitezi. Aici, este locul unde oamenii au aceeasi pasiune, cea de a calatorii si unde ei scriu despre experientele lor din vacanta.

Pe de alta parte facebook-ul este locul de intalnire cu prientenii, twitter-ul este folosit pentru mesaje scurte, iar blogul este locul in care, o persoana scrie despre viata de zi cu zi sau pasiunile lui.

Revenind la forum, recent s-a lansat un nou forum turistic, este vorba de Calatoresc.ro.



Acesta se diferenteaza de altele prin:
- structura, este impartit pe 3 sectiuni : forum turistic, blog turisticsi zona de articole; in care orice membru poate sa posteze informatii.
- design, este unul care-ti da starea de vacanta, de care ai nevoie cand cauti informatii turistice
- entuziasmul moderatorilor, sunt activi si se vede ca muncesc la acest forum
- faptul ca se organizeaza concursuri pentru membrii este un lucru care te motiveaza sa devi membru;

Eu zic ca merita sa faci parte dintr-o astfel de comunitate mai ales cand ai de castigat de la informatii turistice si prieteni noi, pana premii de vacanta si alte avantaze care le descoperi o data intrat in comunitate.

Eu le urez multa bafta celor de la Calatoresc.ro si sa vina cu cat mai multe informatii despre locuri de vacanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu