sâmbătă, 3 decembrie 2011

Cum sa cumperi o "jucarie" inteligenta

Cum alegi un laptop ?

Pentru cei mai multi dintre noi alegerea unui laptop reprezinta o provocare, de aceea aveti nevoie de informatii legate de cele mai bune laptopuri ieftine prezentate pe piata din Romania.

Cel mai important lucru atunci cand alegi un laptop este pretul, atunci cand nu te intereseaza prea mult calitatea. In cazul in care nu esti de aceeasi parere si te orientezi spre ceva mai bun calitativ iti recomand sa iei in considerare memoria RAM, dar si viteza procesorului. Nu neglija nici alte informatii cum ar fi camera web, placa video sau autonomia bateriei.

Un alt detaliu foarte important este grosimea acestuia, de aceea tot mai des se cauta laptopuri cat mai subtiri cu un design cat mai placut.

Afla cum sa alegi un telefon mobil ?

Pentru a putea alege un telefon mobil trebuie sa te gandesti ce ai de gand sa faci cu acesta. Daca te intereseaza telefoane ieftine pentru a comunica in familie sau la serviciu atunci nu se pune problema decat de pret.

In cazul in care pretul nu este o problema, iar singura dorinta a ta este sa fii un pas cu moda, iti recomand sa alegi cele mai performante smartphone-uri aparute pe piata cum ar fi Samsung Galaxy S II sau iPhone 4s. Acestea sunt conform statisticilor cele mai bune telefoane de pe piata.

Cum alegi o tableta pc ?

Cele mai bune tablete pc ieftine sunt in primul rand utilizate de tineri, de parintii acestora dar si de copii. Nu mare imi este mirarea atunci cand vad parcursul foarte bun inregistrat de aceste gadget-uri.

Pentru a alege o tableta pc nu trebuie sa te uiti decat la bani si la dimensiunea aceasteia. Sunt doar 2 din cele mai importante criterii, restul depinde de gustul si exigentele tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu