luni, 10 octombrie 2011

Cum ne alegem tunsoare potrivita?

De fiecare data cand ne alegem o coafura, ne gandim la doua lucruri: daca ne prinde bine si daca mai e la moda. Primul punct e usor de indeplinit, alegand tunsoarea care ni se potriveste cel mai bine. Pe de alta parte insa, e din ce in ce mai greu, mai ales atunci cand suntem foarte ocupate sa gasim noi si noi tunsori la moda si sa le mai si schimbam de fiecare data cand trendul ne-o impune. Sunt cateva tunsori insa care vor fi la moda intotdeauna si care mai mult, se asorteaza oricarui sezon. Iata cateva din ele:

1.Tunsori bob. Sunt clasice, mereu in trend iar parul tuns in bob este foarte usor de intretinut. Mai mult, bobul denota eleganta si feminitate dar poate fi in acelasi timp optim pentru intruniri oficiale si evenimente sau iesiri in oras casual.

2.Tunsori cu parul scurt, baieteste. Vor fi la moda mereu, sunt usor de realizat si de intretinut si ofera un aer tineresc si sexy cu conditia insa ca fizionomia fetei sa se potriveasca cu o astfel de tunsoare. Alege-le cu grija pentru ca odata parul scurt, nu mai ai la dispozitie suvite cu care sa acoperi sau sa ascunzi anumite parti din fata.

3.Tunsori in scarite. Se potrivesc atat parului lung sau mediu cat si parului scurt. Sunt mereu in trend si mai mult, aduc un plus de feminitate celei care alege o astfel de frizura. Mai mult, tunsorile in scari arata excelent pe orice fizionomie si ne poate salva in orice situatie mai critica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu