miercuri, 12 octombrie 2011

Despre Epilatoare. Pareri Si Modele.

Atunci cand vine vorba de epilat, fie ca vorbim de epilare IPL sau totala sau cu ceara, vesnica intrebare a femeilor e aceasta: “Ce epilator sa imi cumpar?” Adevarul e ca, spre deosebire de turcismele de acum cativa ani, piata epilatoarelor s-a diversificat extrem de mult, existand astazi pe piata o multime de metode si aparate de indepartare a parului.
Ei bine, un studiu dezvaluit de cateva dintre marile magazine online a aratat ca din ce in ce mai multe prefera epilatoarele, tocmai din cauza avantajelor marite pe care le ofera. De exemplu, daca vorbim de un epilator Braun, atunci automat ne gandim la functii ca SmartLight sau Wet&Dry, functii ce pe langa faptul ca fac procesul de epilare mai placut si mai eficient, imbunatatesc substantial si recuperarea pielii dupa procesul de epilare.
Bineinteles, exista si epilatoare high-tech, cum ar fi acest epilator Remington IPL5000 cu lumina intens pulsata. Desi acest produs se bazeaza pe o tehnica ce nu presupune smulgerea firului de par, ci pe desprinderea “naturala” a acestuia, pretul lui ceva mai scump decat pretul mediu al unui epilator face ca acest tip de aparat sa fie folosit indeosebi in saloane si arareori pentru uz personal. Cu toate acestea, poate fi folosit fara nicio problema si acasa, fara riscuri si fara efecte secundare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu