joi, 13 octombrie 2011

Incaltamintea femeilor: Balerinii

Femeile: Colectii si pasiuni

Daca vorbim de colectii si pasiuni la barbatil, vorbim de lucruri cu adevarat simple: masini, fotbal, mancare, pescuit, poate camere foto dar cu siguranta femei. Daca vorbim de femei, amintim lejer in primul rand ciocolata, lenjeria intima, parfumurile, cosmeticele, hainele, trandafirii rosii si mai ales pantofii; si daca ajungem la pantofi lucrurile se complica grav de tot. Aici putem vorbi in primul rand de pantofi cu toc, cu toc mic , cu toc mare, cu toc mediu, fara toc, despicati sau nedespicati in fata, cizme cu toc, fara toc si nelipsitii balerini.


La prima vedere, balerinii sunt mici si nesemnificativi. Fara nimic care sa impresioneze si sa dea pe spate ochiu (si aici ma refer la ochiul barbatilor care apreciaza cu mult mai mult un picior intr-un pantof cu toc inalt), femeile par sa fie pur si simplu topite dupa acest gen de incaltaltaminte. Din auzite se pare ca sunt foarte comozi si usor de purtat zi de zi; tot din auzite se pare ca fiecare fata are o intreaga colectie acasa. Din fiecare culoare catre doua perechi, din fiecare model cel putin un exemplar si neaparat o pereche din colectia de balerini mireasa; albi, cu strasuri, simpli sau din dantele.

Fetele zic ca niciun efort nu e prea mare pentru pentru ceva, orice ar insemna acel ceva daca e legat de incaltaminte. Si acel ceva se rezuma la a umbla o zi intreaga dupa pantofii perfecti sau la a lasa la mall in cateva ore salariul pe o luna si asta doar intr-o sesiune de shopping. In opinia lor, niciun ban nu e aruncat pe fereastra, e investit cu cap in haine; sau balerini, dupa caz. Si daca vorbim de preturi, vorbim de balerini ieftini care pornesc de la 70 ron si pot sa ajunga uneori chiar la cateva sute sau sa sara de 1000 de ron cu mult.

Complicate si incalcite sunt pasiunile femeilor; si tot ele le cer barbatilor sa gandeasca in lucruri simple...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu