joi, 13 octombrie 2011

Cumparaturile online

In ziua de azi , timpul este un lucru important. Lucrezi toata ziua, trebuie sa ai grija de copii, poate vrei sa iesi cu prietenii sau poate ai prea multe cursuri la facultate, lipsa de timp sta mereu in calea celor dorite de noi.

Asadar de ce nu incepi sa cumperi online? Oferta este variata, de la cadouri pentru iubitul sau iubita ta pana la electronice, electrocasnice, mancare si jucarii .

De ce ar trebui sa te gandesti sa cumperi online? Ei bine, trebuie sa iei in considerare faptul ca magazinele online nu sunt nevoite sa plateasca bani buni pe chirie in locatii alese, strazi principale sau mall-uri, asadar isi permit sa aibe un adaos mic.

Ti-e teama sa platesti pe internet? Ei bine, afla ca securitatea platilor online s-a dezvoltat foarte mult, Verified by Visa, cipul de pe card, activitatea politiei, toate au facut ca numarul de infractiuni cibernetice in Romania sa fie extrem de mic. Atata timp cat cumperi de la un brand puternic nu trebuie sa iti faci probleme.

Un lucru totusi important ar fi sa te documentezi. Cere sfaturi cand faci cumparaturi , cauta pe internet informatiile de care ai nevoie. Este oare camera aceasta foto buna? Care este pretul cel mai mic? Exista numeroase comparatoare de preturi, cauta si tu prin fiecare magazin ce oferte au in acest moment. Sunt numeroase recenzii pentru produsele care doresti sa le cumperi sau pentru serviciile care vrei sa le platesti.

Nu face greseala sa nu te documentezi inainte de a achizitiona un produs.

Asadar, va invit sa incepeti sa cumparati online : castigati timp, castigati bani si sunteti siguri ca faceti cea mai buna achizitie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu