joi, 13 octombrie 2011

Ringtonuri pentru telefon

Buna ziua astazi vreau sa va prezint un site pe care il frecventez periodic si pe care ma bucur ca pot gasi intotdeauna ringtonuri de calitate. Ca tot am inceput sa va spun despre ce e vorba. Adresa siteului este www. ringtonuri.biz. Pe site gasiti cele mai noi tonuri de apel, adica parti din melodiile ascultate la radio, din top-uri si de la tv pe care le puteti descarca si pune pe telefonul mobil.
Aceste ringtonuri sunt oferite gratuit. De semenea pe site puteti gasi si sonerii telefon speciale cu nume personalizate.


Pe site gasiti pagini cu ringtonuri personalizate. Toate paginile cu sonerii mp3 telefon sunt foarte utile, se pot descarca usor ringtonurile, ba chiar pot fi ascultate si direct pe site inainte de descarcarea soneriei.

Soneriile pentru telefon sunt updatate zilnic, chiar mai mult pe site se afla si un formular cu cereri unde fieacre vizitator poate face o cerere pentu tonuri de apel personalizate cu numele fiecaruia. Administratorii sunt foarte activi si va vor raspunde cererii in cel mai scurt timp posibil.

Navigand prin categoriile siteului foarte bine structurate puteti da de tonuri de apel haiose, in puii mei, ringtonuri cu mo si foca, sonerii, sunete animale si multe altele.

Muzica ne place tuturor dar ce ar fi daca am avea direct pe telefon toate melodiile pe care le dorim? Daca te intrebi asta si ai internet pe telefon, iti spun eu raspunsul. Acest site este disponibil si in varianta pentru mobil, asadar poate fi accesat foarte usor si rapid chiar de pe telefonul mobil, fara a mai fi nevoie de intermediari (calculator - cablu de date - telefon)

Prin urmare: va recomand cu placere acest site, foarte bun si frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu