miercuri, 12 octombrie 2011

Ceasul - cadoul potrivit pentru orice ocazie

Saptamana trecuta am mers cu o prietena sa ii cumpere un cadou sotului; implineau un an de la casatorie si a dorit sa marcheze acest eveniment. Ne-am* tot plimbt prin magazine si de la un raft la altul, osciland intre un aparat foto cat o cutie de chibrituri, standul cu bauturi fine si un magazin de ceasuri. Si intr-un final s-a hotarat ca ar fi perfect sa ii cumpere un ceas de calitate; ma bine ii lua aparatul foto si ma scutea de urmatoarele 40 de minute de „da”, „nu” sau* „nu stiu”. Desi parea ca este destul de astrasa de unul dintre modele de ceasuri Tissot, pana la decizia finala mai erau circa 30 de minute.


Decizia de cumparare parea sa se indrepte catre un ceas casual, usor de asortat si de purtat zi de zi; in acel magazin oferta de ceasuri barbati Tissot era una mare, astfel incat prietena mea parea ca se hotaraste din ce in ce mai greu. Salvarea noastra a venit de unde nici prin gand nu mi-ar fi putut trece in urma cu cateva minute. In timp ce ne uitam la cele peste 7 ceasuri cere ne-au placut, un barbat la vreo 40 de ani a intrat in magazin si s-a oprit langa noi exclamand „buna alegere” aratand in acelasi timp la ceasul pe care il avea la mana in ziua respectiva. Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca acelasi ceas il tinea in mana prietena mea; decizia avea sa fie luata intr-un final.

In timp ce vanzatoarea a facut formalitatile de cumparare si garantia, am avut cateva minute la dispozitie sa ma uit la diverse modele de ceasuri dama Tissot. Fara prea mult efort am zarit un ceas simplu si cu bratara subtire din zale care pare perfect pentru mama;* spre deosebire de mine ea e adepta lururilor finute, a lucrurilor mici si cochete.

O zi obositoare la cumparaturi...

Un comentariu:

  1. Obositoare, dar incheiata cu un happy end! :) Si da, intradevar ceasul e cadoul perfect pentru orice ocazie:D

    RăspundețiȘtergere